Nasze menu

 

Menu komunijne 2021

I Danie Gorące: (50%)
1. Rosół z makaronem jajecznym (100%)
2. De Volaille (100%)
3. Kotlet po szwajcarsku
4. Bitki schabowe z ziemniakami puree (100%)
5. Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi

Dodatki:
1. Ziemniaki z wody
2. Frytki
3. 2 sałatki (sałatka makaronowa, sałatka grecka)
4. Zestaw surówek
5. Buraczki zasmażane
6. Pieczywo

Zimne Zakąski: (50%)
1. Ryba w warzywach w zalewie słodko-kwaśnej
2. Rolada w szynce
3. Galaretki drobiowe
4. Schab w galarecie

Deser:
1. Tort
2. Lody z owocami i sosem owocowym

II Danie Gorące: (50%)
1. Barszcz czerwony z pasztecikiem (100%)
2. Kofty wieprzowe podane z ziemniakami puree
3. Golonka na podkładzie ze smażonej kapusty
4. Polędwiczki drobiowe w złocistej panierce podane z talarkami ziemniaczanymi

Ciasto i owoce
Kawa, herbata
Napoje (napoje gazowane i niegazowane) + woda mineralna z cytryną

Alkohol we własnym zakresie.

Rezerwacja: 608 057 748 , 600 955 643
Ustalanie menu: 608 057 748

Menu poglądowe

I Danie Gorące: (40 %)
1. Rosół z makaronem jajecznym (100%)
2. Polędwiczki wp. w sosie kurkowym podane z kluską półfrancuską
3. De Volaille (100%)
4. Panierowany udziec z kurczaka
5. Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi

Dodatki:
1. Ziemniaki z wody
2. Frytki
3. Bukiet surówek

Zimne Zakąski: (50%)
1. Schab z musem chrzanowym
2. Galaretki drobiowe
3. Śledź w oleju

II Danie Gorące: (50%)
1. Bitki schabowe z zapiekanymi ziemniaczkami
2. Faworki drobiowe w złocistej panierce
3. Żur Kujawski z kiełbasą /Flaczki/ Barszcz czerwony z pasztecikiem -jedna do wyboru

Ciasto, napoje, owoce.
Kawa, herbata.

Alkohol we własnym zakresie.

Rezerwacja: 608 057 748 , 600 955 643
Ustalanie menu: 608 057 748

Menu weselne

I Danie Gorące: (50%)
1. Rosół z makaronem jajecznym (100%)
2. De Volaille (100%)
3. Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi
4. Polędwiczki wp.w sosie kurkowym podane z kluską półfrancuską
5. Zraz wp. w sosie
6. Panierowany udziec z kurczaka
7. Kotlet z farszem pieczarkowym
8. Udko kacze z sosem żurawinowym
9. Sandacz w sosie winno-porowym `

Dodatki:
1. Ziemniaki z wody
2. Frytki
3. Trzy sałatki (sałatka warzywna w szynce, sałatka grecka, sałatka gyros)
4. Bukiet surówek
5. Buraczki zasmażane
6. Pieczywo

Zimne Zakąski: (50%)
1. Śledź w oleju
2. Tatar wołowy
3. Pieczeń na musie chrzanowym
4. Galaretki drobiowe
5. Ryba w warzywach w zalewie słodko-kwaśnej
6. Rolada szpinakowo-łososiowa w cieście biszkoptowym

II Danie Gorące: (50%)
1. Eskalopki drobiowe faszerowane szpinakiem w sosie serowo-śmietanowym
2. Kotlet wieprzowy z nutą fantazji podany z ziemniakami puree

Deser:
1. Tort
2. Ciasto
3. Pucharek lodów z sosem malinowym

III Danie Gorące: (50%)
1. Flaczki / Barszcz czerwony z pasztecikiem – 1 do wyboru
2. Golonka na podkładzie ze smażonej kapusty
3. Żeberka w sosie BBQ
4. Faworki drobiowe w złocistej panierce
5. Żur Kujawski z kiełbasą (100%)

Alkohol we własnym zakresie.

Dodatki:
– Owoce
– Napoje
– Udziec z dodatkami

Za dodatkową opłatą:
– Stół wiejski duży
– Stół wiejski mały
– Fontanna czekoladowa z dodatkami

Rezerwacja: 608 057 748 , 600 955 643
Ustalanie menu: 608 057 748

Dane kontaktowe

87-800 Włocławek
ul. Toruńska 104 C

tel. 600 955 643    608 057 748

e-mail: biuro@gosciniec.wloclawek.pl

Znajdź nas na

Zostaw nam kontakt

Zostaw kontakt do Siebie, skontaktujemy się z Tobą!

Nowe pole

8 + 8 =