Poniżej opinie naszych klientów. Jeśli chcesz dodać swoją opinię, wypełnij formularz poniżej. Opinia zostania dodana po moderacji przez aministratora.


34 Opinii gości

  • Agnieszka 20 września 2016 o 23:10

    Lokal super. Wystroj bajkowy. Obsługa miła. Jedzenie bardzo smaczne i dużo. Elegancko podane. Każdy z gości zachwalal. Właściciel sympatyczny. Służył pomocą. Dziękuję za wszystko. Jak wesele to w Goscincu. Polecam

    Odpowiedz

  • Emilia i Damian 6 lipca 2016 o 18:37

    Gdybyśmy mogli na pewno wybralibyśmy ponownie Gościniec na ten najważniejszy dzień w naszym życiu. Nie możemy znaleźć odpowiednich słów do wyrażenia naszych odczuć i zadowolenia po weselu. Dania były przepyszne a ich ilości nie do przejedzenia. To wszystko dzięki super kuchni i najlepszej Obsłudze jaką do tej pory spotkaliśmy i której jeszcze raz najmocniej dziękujemy. Dziękujemy również Panu Krzysztofowi właścicielowi za pomoc w organizacji naszego wesela. Dzięki całemu zespołowi my jak i goście jesteśmy bardzo zadowoleni.

    Odpowiedz

  • Judyta i Paweł 20 czerwca 2016 o 13:59

    Jesteśmy świeżo po naszym weselu w Gościńcu i stwierdzamy że nie mogliśmy lepiej wybrać. Wspaniała sala, przepyszne jedzenie i bardzo miła obsługa sprawiają że my jako organizatorzy musieliśmy tylko dobrze się bawić.

    Odpowiedz

  • Barbara 2 czerwca 2016 o 09:57

    28 maja 2016r. w Restauracji GOŚCINIEC odbyła się uroczystość weselna naszej córki. Jesteśmy zachwyceni. Przemiły właściciel i jego żona, którzy spełnili nasze oczekiwania, Obsługa na wysokim poziomie. Potrawy przepyszne, świeżutkie, (duże). Barman serwujący wspaniałe drinki. Wystrój dużej sali przepiękny. Okrągłe stoły, prześlicznie udekorowane. Wszyscy byli bardzo , ale to bardzo zadowoleni i pod ogromnym wrażeniem. Także jeszcze raz bardzo dziękujemy, pozdrawiamy i z pełną odpowiedzialnością polecamy Restaurację Gościniec.

    Odpowiedz

  • Marlena & Arek 24 maja 2016 o 20:01

    21.05.2016 r. odbyło się nasze wesele na sali złotej w Gościńcu. Cała obsługa sprawiła, że był to najpiękniejszy dzień naszego życia. Sala przepiękna – goście byli zachwyceni. Serwowane dania to rewelacja, nikt nie wyszedł głodny z imprezy. Obsługa bez zarzutu, wszyscy kompetentni, komunikatywni i otwarci na wszelkie nasze pomysły :)
    Serdecznie dziękujemy całej obsłudze za pełen profesjonalizm!!!! Polecamy wszystkim poszukującym sali na ważne uroczystości! :)

    Odpowiedz

  • Anna 15 maja 2016 o 16:40

    Jedzenie, obsługa, lokal-wystrój-REWELACJA!!!!!!
    Wczoraj mielimy I Komunię Świętą syna Uroczystosc odbyła się na osobnej, mniejszej, sali i wszyscy razem z goscmi jestemy zachwyceni. Jedzenie pyszne, wszystko ciepłe i na czas. Panie kelnerki super, dyskretne i bardzo miłe.Sala, wystrój, czyste toalety- Idealnie. Jestesmy bardzo zadowoleni, bardzo nam się podobało. WSZYSTKIM BĘDZIEMY PLECAĆ!!!!!!! Trzymajcie poziom, a gosci zawsze będzie duuuuużo.
    Ania

    Odpowiedz

  • Maciej 1 kwietnia 2016 o 13:38

    Chyba najlepsza restauracja we Włocławku, smacznie, duże porcje posiłków, ładnie wydane, szybko. Do włocławskich restauracji uczęszczam bardzo często i Gościniec jest chyba jedną z lepszych. POLECAM !!

    Odpowiedz

  • Ela 1 kwietnia 2016 o 13:37

    W dużej sali byłam na weselu u znajomych, sala przepiękna, obsługa bez zarzutu. Jedynym mankamentem jest wygląd lokalu od zewnątrz, ale to nie ma aż tak dużego znaczenia, podczas gdy cala reszta naprawde na wysokim poziomie.
    Z całego serca polecam

    Odpowiedz

  • JOANNA 1 kwietnia 2016 o 13:37

    ZGADZAM SIE Z OPINIA INNYCH ZE JEST NAJLEPSZA RESTAURACJE WE WLOCLAWKU NACZELE Z OBSLUGA ,WYSTROJEM I WSZYSTKIM CO JEST MOZLIWE POLECAM JEST REWELACYJNE !!!! POLECAM WSZYSTKIM !!!

    Odpowiedz

  • Barbara 1 kwietnia 2016 o 13:36

    Mam pytanko na dancingi przychodzą osoby w jakim przedziale wiekowym??

    Odpowiedz

  • GOŚCINIEC 1 kwietnia 2016 o 13:36

    Na dancingi, które odbywają się w soboty przychodzą ludzie w różnym wieku. Przeważają osoby 40+. Jest możliwość rezerwacji stolików. Serdecznie Zapraszam

    Odpowiedz

  • AGNIESZKA 1 kwietnia 2016 o 13:35

    SERECZNIE POLECAM RESTAURACJĘ GOŚCINIEC NA WESELA I INNE IMPREZY. W 2011 ROKU MIELIŚMY Z MĘŻEM TUTAJ SWOJE PRZYJĘCIE WESELNE I JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI, ZRESZTĄ NASI GOŚCIE RÓWNIEŻ.MIŁA OBSŁUGA, SMACZNE POSIŁKI, ŁADNIE PRZYSTROJONA SALA TO TYLKO NIEKTÓRE WALORY GOŚCIŃCA. A SZEF KUCHNI – PAN BARTEK PRZESYMPATYCZNY FACET!
    POLECAM

    Odpowiedz

  • Agnieszka i Szymon 1 kwietnia 2016 o 13:35

    Gorąco polecamy. Wszystko zgodnie z opiniami. Pokoje urządzone w gustowny sposób, zwłaszcza za taka niewygórowaną cenę. Śniadanie bardzo dobre (np. zestaw 1) ogólnie kuchnia smaczna i również niedroga. Jeden z lepszych hoteli w jakich byliśmy.

    Odpowiedz

  • Zespół Magic Music 1 kwietnia 2016 o 13:34

    Jako zespół z Torunia bardzo polecamy ten lokal. Bardzo miła obsługa fantastyczny klimat na sali no i jedzenie bardzo smaczne! Polecamy

    PS grywamy w róznych salach , ale na tej sali klimatyzacja jest super 😀

    Odpowiedz

  • Asia i Wojtek 1 kwietnia 2016 o 13:34

    Polecamy wszystkim restaurację Gościniec. Niedawno wyprawialiśmy tam przyjęcie weselne. Wszystko było na najwyższym poziomie. Bardzo miła obsługa w szczególności szef kuchni, z którym można naprawdę wszystko załatwić. Jeszcze raz polecamy wszystkim.

    Odpowiedz

  • Arleta i Karol 1 kwietnia 2016 o 13:33

    Kilka dni temu mieliśmy wesele w „Gościńcu”. Wszystko przebiegło super, bez zarzutu. Bardzo profesjonalna, miła i otwarta obsługa!!! Piękne wnętrze, pyszne jedzenie, po prostu same pozytywy! Lokal godny polecenia. Pozdrawiamy przemiłego Pana Bartka i resztę ekipy :)

    Odpowiedz

  • Ewa i Jacek 1 kwietnia 2016 o 13:32

    Niedawno mieliśmy na dużej sali własne wesele. Wszyscy goście chwalili jedzenie, obłsugę oraz przygotowanie. Do tego bardzo ładny wystrój. Z pełną odpowiedzialnoś cią możemy polecić.

    Pozdrawiamy

    Odpowiedz

  • Monika i Szymon 1 kwietnia 2016 o 13:32

    Polecam restaurację!3 miesiące temu mieliśmy przyjęcie weselne i było wszystko na najwyższym poziomie, obsługa przesympatyczna , jedzenie pyszne a wystrój dużej sali rewelacyjny!Gor ąco polecamy:):)Poz drawiamy:)

    Odpowiedz

  • Małgorzata 1 kwietnia 2016 o 13:32

    w 100% polecamy restaurację!! obsługa super, jedzenie pyszne. Mieliśmy w czerwcu 2013 swoje wesele i nikt z wesela nie wyszedł głodny:D Polecamy gorąco. Dziękujemy i pozdrawiamy!:)M ałgorzata i Przemysław

    Odpowiedz

  • wera 1 kwietnia 2016 o 13:31

    moja ciocia niedawno miala wesele w restalracj gosciniec fajna i mila opsluga pyszne jedzenie bardzo mily szef kuchni

    polecam i pozdrawiam

    Odpowiedz

  • Iza i Marcin 1 kwietnia 2016 o 13:31

    Gorąco polecamy restaurację Gośniec. To idealne miejsce na zorganizowanie imprezy okolicznościowe j. Jedzenie pyszne, obsługa na najwyższym poziomie!
    Pozdrawiamy wszystkich pracowników tego lokalu! 😀

    Odpowiedz

  • Agnieszka i Paweł 1 kwietnia 2016 o 13:30

    Dnia 16.08.2014 mieliśmy swoje wesele właśnie w Gościńcu i chcielibyśmy z całego serca polecić salę złotą,każdej młodej parze!!!Wystrój przepiękny, wszystko dopięte na ostatni guzik. Przepyszne jedzenie, którego nie sposób było zjeść( wesele+poprawin y i jeszcze zostało!!)Wspan iała, profesjonalna obsługa, zaczynając od managera, który otwarty był na każdą prośbę, po przez Panie kelnerki i kucharzy, którzy byli niezwykle mili. Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście również. Lokal godny polecenia. Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy całą załogę Gościńca- sprawiliście, że ten wyjątkowy dzień był jeszcze piękniejszy :) !!!

    Odpowiedz

  • Natalia i Cezary 1 kwietnia 2016 o 13:29

    Dziękujemy za przepiękne wesele które odbyło się w dniu 20.09.2014 roku. Było cudownie :)) Polecamy wszystkim!!!!!! !Pełen profesjonalizm, wszystko było dopięte na ostatni guzik, obsługa naprawdę przemiła i uwijała się jak tylko mogła, jedzenie przepyszne i w takiej ilości że po poprawinach jeszcze zostało!!!! Nikt z wesela nie wyszedł głodny 😉 Świetna współpraca w czasie zabawy weselnej:) Szef przesympatyczny , otwarty na każdą propozycję i sugestię zarówno jeśli chodzi o menu jak i dekorację sali oraz wymyślny tort:)))) Wszystko odbyło się zgodnie z planem :) Goście nie mogli wyjść z podziwu i byli pod ogromnym wrażeniem!!! My również!!!
    Bardzo dziękujemy i wszystkim gorąco polecamy !!!!!!!!!!!!!!! !! To był najcudowniejszy dzień w naszym życiu, nie mogło być lepiej również dzięki Wam!!!!!!!!!! Pozdrawiamy!!!!

    Odpowiedz

  • karolina&bartosz 1 kwietnia 2016 o 13:29

    Niedawno wyprawialiśmy tam wesele.Piękny wystrój i dekoracja sali.Jedzenie,k tóre swoją estetyką i smakiem sprawiło niesamowite wrażenie na gościach.Person el przemiły,pomocn y i zorganizowany.I dealne miejsce na imprezy.CHWALIM Y I POLECAMY WSZYSTKIM :-)

    Odpowiedz

  • Monika 1 kwietnia 2016 o 13:28

    Polecam wszystkim gorąco noclegi w hotelu „Gościniec” we Włocławku. Zostałam miłe zaskoczona.Poko je czyste,przytuln ie urządzone za bardzo przystępną cenę.Przemiła obsługa i pyszne śniadanie.Dzięk uje.

    Odpowiedz

  • STUDNIÓWKOWka IV LO 1 kwietnia 2016 o 13:28

    W dniu 24.01.2015 Gościniec obsługiwał naszą studniówkę w formie cateringu. Było dużo obaw i wątpliwości- jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Wszystko dopięte na ostatni guzik z największą starannością. Jedzenie przepyszne, podane bardzo estetycznie. Obsługa dwoiła się i troiła, wszystko podane na czas, współpraca z organizatorami na najwyższym poziomie. Zadowoleni uczniowie, Dyrekcja i Nauczyciele. W imieniu Rodziców składam wyrazy ogromnego uznania i podziękowania dla Właścicieli i Współpracownikó w za włożony wkład, troskę i zaangażowanie. Z czystym sumieniem polecam tę firmę ponieważ nie ma dla nich sytuacji bez wyjścia. Życzę wielu sukcesów i wielu zadowolonych klientów…..z całą pewnością do zobaczenia przy najbliższej okazji!!!

    Odpowiedz

  • krysia i Tomek 1 kwietnia 2016 o 13:27

    Organizowaliśmy swoje wesele ,goście zjechali sie z różnych stron Polski ,wszyscy zachwyceni ,obsługa super wszyscy przemili ,jedzenie przeeeepyszne ,bardzo miło wspominamy całą obsługę i bardzo sympatyczny Szef,ze wszystkim się idzie dogadać ,wsystko załatwić .
    Na pewno tam wrócimy 16.08 .2014

    Odpowiedz

  • Monika i Piotr 1 kwietnia 2016 o 13:27

    Dziękujemy za organizację wspaniałego wesela. Jesteśmy zachwycenie obsługą, salą i pysznym jedzeniem (Nasi goście również) Serdecznie polecamy
    Monika i Piotr! :) 😆

    Odpowiedz

  • Joanna 1 kwietnia 2016 o 13:26

    27-06-2015r Odbyło się w Gościńcu wesele mojej córki jestem zachwycona.Jedz enie pyszne obsługa przemiła i bardzo sprawna .Właściciel lokalu bardzo miły i we wszystkim pomocny spełnił nasze wszelkie oczekiwania. Dziękujemy panu bardzo i wszystkim polecamy ten lokal. Goście byli zachwyceni a chyba to najważniejsze

    Odpowiedz

  • Artur i Kasia 1 kwietnia 2016 o 13:26

    Gorąco polecamy lokal na wesele. Super obsługa, jedzenia do oporu i przede wszystkim bardzo smaczne. Właściciel lokalu jest tak ugodową osobą, że wszystko idzie z nim załatwić 😀 Nie zmienilibyśmy nic, wszystko było na tip top. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy Artur i Kasia.

    Odpowiedz

  • Marta i Rafał 1 kwietnia 2016 o 13:25

    W dniu 12.09.2015 odbyło się nasze przyjęcie weselne, także postanowiliśmy podzielić się naszymi odczuciami z tego dnia. Cała obsługa była perfekcyjna!! Kelnerki bardzo sympatyczne oraz w 100% wykonywały odpowiednio swoją prace :-) Wystrój sali był dla nas olśniewający. Przepiękne dekoracje oraz ślicznie ustrojone stoły. Jak najbardziej polecamy RESTAURACJĘ GOŚCINIEC bo dzięki niej, nasze wesele było niezapomniane dla nas i dla naszych gości!!

    Odpowiedz

  • Milena & Michał 1 kwietnia 2016 o 13:24

    Jeśli impreza to tylko w Gościńcu.! :-)
    Sala, jedzenie, obsługa na medal :)

    Odpowiedz

  • Magdalena 29 września 2015 o 10:03

    Polecamy Gościniec na wesele.Miły właściciel, Jedzenie przepyszne i duużo(gratuluje my takiego dobrego kucharza :-) nikt nie wyszedł głodny, jesteśmi zachwyceni, goście również.Pozdrawiamy Magda i Radek 26.09.2015

    Odpowiedz

  • Sabina i Marcin 10 czerwca 2014 o 20:20

    Gorąco polecamy lokal Gosciniec, który okazał się strzałem w 10:-) salę znaleźliśmy przez internet i zobaczyliśmy ją na ,,żywo” dopiero na dwa tygodnie przed weselem. Na szczęście wszystko było na medal. Jedzenie, przepyszne, duuuzzzoo, świeżutkie. Obsługa na najwyższym poziomie i ekspresowa. Właściciel bardzo miły i pomocny człowiek. Wystrój sali bajkowy (zdecydowaliśmy się na okrągłe stoły). Sala dobrze oświetlona, więc film i zdjęcia wyszły przepiękne. Wesele odbyło się w czerwcu 2014r.

    Odpowiedz

Zostaw opinie

CAPCHA *