Poniżej opinie naszych klientów. Jeśli chcesz dodać swoją opinię, wypełnij formularz poniżej. Opinia zostania dodana po moderacji przez aministratora.

39 komentarzy

  • Agata 16 czerwca 2019 o 15:52

    Wynajelismy sale na wesele i pokoje dla gości. Wesele było na ok 90os. Przepiękna duża sala. Piękne żyrandole, filary, idealne ustawienie stołów. Obsługa porostu super. Mile, pomocne i pracowite kelnerki. Panie z recepcji spisały się na medal. Bardzo nam we wszystkim pomogły. Jedzenie przepyszne. Duże porcje przepięknie podane. Talerze wymieniane często. Stoly przystrojone przepięknie. Klimatyzacja na sali super działała. Toalety czyste. Pokoje czyste i przyjemne. Goście zachwyceni. Wszystkim jedzenie smakowalo. Tort był cudowny. To było nasze wymarzone wesele. Spisaliscie się na 110.polecam wszystkim

    Odpowiedz

  • Patrycja i Tomasz 2 października 2018 o 14:04

    Gorąco polecamy każdemu „Gościniec”
    w weekend mieliśmy tam wesele i wszystko było super począwszy od sali przez kelnerki kucharzy aż po każdy mały szczegół
    Wszyscy goście bardzo zadowoleni sala śliczna jedzenie przepyszne
    Bardzo dobry kontakt z szefem jak i z kelnerkami
    10\10

    Odpowiedz

  • Piotr i Sandra 8 listopada 2017 o 00:50

    Super sala czysciutka duzo miejsca do tanczenia nakrycia lux obsluga znakomita
    Jedzenie przepyszne
    Wszyscy goscie zadowoleni
    Wlasciciel przemily i pomocny
    Wesele odbylo sie 21 10 2017

    Odpowiedz

  • Anna 12 września 2017 o 22:41

    Najlepsze miejsce na organizację wesela. Wraz z mężem byliśmy tu na dwóch weselach – wiedzieliśmy, więc, że nasze także musi tu się odbyć. Jedzenie jest przepyszne! Kucharz mistrz! Goście zachwyceni i przejedzeni! 🙂 Jedzenia nie brakuje. Właściciel sympatyczny, służy pomocą. Obsługa profesjonalna, można było polegać na ich doświadczeniu i pomocy przez całą uroczystość. Pokoje hotelowe także ładne, o wysokim standardzie. Goście byli zachwyceni 🙂 Polecamy w ciemno!

    Odpowiedz

  • Asia i Maciek 26 czerwca 2017 o 23:07

    Najlepsze miejsce na urządzanie imprez. My organizowaliśmy swoje wesele. Wspaniały kontakt z właścicielem, genialni kucharze , miła obsługa i piękna sala. Wszyscy goście zachwalali jedzenie i nie mogli się nadziwić jego dużej ilości. Jeszcze raz bardzo dziękujemy całej załodze Gościńca. Było rewelacyjnie. Pozdrawiamy!

    Odpowiedz

  • Agnieszka 20 września 2016 o 23:10

    Lokal super. Wystroj bajkowy. Obsługa miła. Jedzenie bardzo smaczne i dużo. Elegancko podane. Każdy z gości zachwalal. Właściciel sympatyczny. Służył pomocą. Dziękuję za wszystko. Jak wesele to w Goscincu. Polecam

    Odpowiedz

  • Emilia i Damian 6 lipca 2016 o 18:37

    Gdybyśmy mogli na pewno wybralibyśmy ponownie Gościniec na ten najważniejszy dzień w naszym życiu. Nie możemy znaleźć odpowiednich słów do wyrażenia naszych odczuć i zadowolenia po weselu. Dania były przepyszne a ich ilości nie do przejedzenia. To wszystko dzięki super kuchni i najlepszej Obsłudze jaką do tej pory spotkaliśmy i której jeszcze raz najmocniej dziękujemy. Dziękujemy również Panu Krzysztofowi właścicielowi za pomoc w organizacji naszego wesela. Dzięki całemu zespołowi my jak i goście jesteśmy bardzo zadowoleni.

    Odpowiedz

  • Judyta i Paweł 20 czerwca 2016 o 13:59

    Jesteśmy świeżo po naszym weselu w Gościńcu i stwierdzamy że nie mogliśmy lepiej wybrać. Wspaniała sala, przepyszne jedzenie i bardzo miła obsługa sprawiają że my jako organizatorzy musieliśmy tylko dobrze się bawić.

    Odpowiedz

  • Barbara 2 czerwca 2016 o 09:57

    28 maja 2016r. w Restauracji GOŚCINIEC odbyła się uroczystość weselna naszej córki. Jesteśmy zachwyceni. Przemiły właściciel i jego żona, którzy spełnili nasze oczekiwania, Obsługa na wysokim poziomie. Potrawy przepyszne, świeżutkie, (duże). Barman serwujący wspaniałe drinki. Wystrój dużej sali przepiękny. Okrągłe stoły, prześlicznie udekorowane. Wszyscy byli bardzo , ale to bardzo zadowoleni i pod ogromnym wrażeniem. Także jeszcze raz bardzo dziękujemy, pozdrawiamy i z pełną odpowiedzialnością polecamy Restaurację Gościniec.

    Odpowiedz

  • Marlena & Arek 24 maja 2016 o 20:01

    21.05.2016 r. odbyło się nasze wesele na sali złotej w Gościńcu. Cała obsługa sprawiła, że był to najpiękniejszy dzień naszego życia. Sala przepiękna – goście byli zachwyceni. Serwowane dania to rewelacja, nikt nie wyszedł głodny z imprezy. Obsługa bez zarzutu, wszyscy kompetentni, komunikatywni i otwarci na wszelkie nasze pomysły 🙂
    Serdecznie dziękujemy całej obsłudze za pełen profesjonalizm!!!! Polecamy wszystkim poszukującym sali na ważne uroczystości! 🙂

    Odpowiedz

  • Anna 15 maja 2016 o 16:40

    Jedzenie, obsługa, lokal-wystrój-REWELACJA!!!!!!
    Wczoraj mielimy I Komunię Świętą syna Uroczystosc odbyła się na osobnej, mniejszej, sali i wszyscy razem z goscmi jestemy zachwyceni. Jedzenie pyszne, wszystko ciepłe i na czas. Panie kelnerki super, dyskretne i bardzo miłe.Sala, wystrój, czyste toalety- Idealnie. Jestesmy bardzo zadowoleni, bardzo nam się podobało. WSZYSTKIM BĘDZIEMY PLECAĆ!!!!!!! Trzymajcie poziom, a gosci zawsze będzie duuuuużo.
    Ania

    Odpowiedz

  • Maciej 1 kwietnia 2016 o 13:38

    Chyba najlepsza restauracja we Włocławku, smacznie, duże porcje posiłków, ładnie wydane, szybko. Do włocławskich restauracji uczęszczam bardzo często i Gościniec jest chyba jedną z lepszych. POLECAM !!

    Odpowiedz

  • Ela 1 kwietnia 2016 o 13:37

    W dużej sali byłam na weselu u znajomych, sala przepiękna, obsługa bez zarzutu. Jedynym mankamentem jest wygląd lokalu od zewnątrz, ale to nie ma aż tak dużego znaczenia, podczas gdy cala reszta naprawde na wysokim poziomie.
    Z całego serca polecam

    Odpowiedz

  • JOANNA 1 kwietnia 2016 o 13:37

    ZGADZAM SIE Z OPINIA INNYCH ZE JEST NAJLEPSZA RESTAURACJE WE WLOCLAWKU NACZELE Z OBSLUGA ,WYSTROJEM I WSZYSTKIM CO JEST MOZLIWE POLECAM JEST REWELACYJNE !!!! POLECAM WSZYSTKIM !!!

    Odpowiedz

  • Barbara 1 kwietnia 2016 o 13:36

    Mam pytanko na dancingi przychodzą osoby w jakim przedziale wiekowym??

    Odpowiedz

  • GOŚCINIEC 1 kwietnia 2016 o 13:36

    Na dancingi, które odbywają się w soboty przychodzą ludzie w różnym wieku. Przeważają osoby 40+. Jest możliwość rezerwacji stolików. Serdecznie Zapraszam

    Odpowiedz

  • AGNIESZKA 1 kwietnia 2016 o 13:35

    SERECZNIE POLECAM RESTAURACJĘ GOŚCINIEC NA WESELA I INNE IMPREZY. W 2011 ROKU MIELIŚMY Z MĘŻEM TUTAJ SWOJE PRZYJĘCIE WESELNE I JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI, ZRESZTĄ NASI GOŚCIE RÓWNIEŻ.MIŁA OBSŁUGA, SMACZNE POSIŁKI, ŁADNIE PRZYSTROJONA SALA TO TYLKO NIEKTÓRE WALORY GOŚCIŃCA. A SZEF KUCHNI – PAN BARTEK PRZESYMPATYCZNY FACET!
    POLECAM

    Odpowiedz

  • Agnieszka i Szymon 1 kwietnia 2016 o 13:35

    Gorąco polecamy. Wszystko zgodnie z opiniami. Pokoje urządzone w gustowny sposób, zwłaszcza za taka niewygórowaną cenę. Śniadanie bardzo dobre (np. zestaw 1) ogólnie kuchnia smaczna i również niedroga. Jeden z lepszych hoteli w jakich byliśmy.

    Odpowiedz

  • Zespół Magic Music 1 kwietnia 2016 o 13:34

    Jako zespół z Torunia bardzo polecamy ten lokal. Bardzo miła obsługa fantastyczny klimat na sali no i jedzenie bardzo smaczne! Polecamy

    PS grywamy w róznych salach , ale na tej sali klimatyzacja jest super 😀

    Odpowiedz

  • Asia i Wojtek 1 kwietnia 2016 o 13:34

    Polecamy wszystkim restaurację Gościniec. Niedawno wyprawialiśmy tam przyjęcie weselne. Wszystko było na najwyższym poziomie. Bardzo miła obsługa w szczególności szef kuchni, z którym można naprawdę wszystko załatwić. Jeszcze raz polecamy wszystkim.

    Odpowiedz

  • Arleta i Karol 1 kwietnia 2016 o 13:33

    Kilka dni temu mieliśmy wesele w „Gościńcu”. Wszystko przebiegło super, bez zarzutu. Bardzo profesjonalna, miła i otwarta obsługa!!! Piękne wnętrze, pyszne jedzenie, po prostu same pozytywy! Lokal godny polecenia. Pozdrawiamy przemiłego Pana Bartka i resztę ekipy 🙂

    Odpowiedz

  • Ewa i Jacek 1 kwietnia 2016 o 13:32

    Niedawno mieliśmy na dużej sali własne wesele. Wszyscy goście chwalili jedzenie, obłsugę oraz przygotowanie. Do tego bardzo ładny wystrój. Z pełną odpowiedzialnoś cią możemy polecić.

    Pozdrawiamy

    Odpowiedz

  • Monika i Szymon 1 kwietnia 2016 o 13:32

    Polecam restaurację!3 miesiące temu mieliśmy przyjęcie weselne i było wszystko na najwyższym poziomie, obsługa przesympatyczna , jedzenie pyszne a wystrój dużej sali rewelacyjny!Gor ąco polecamy:):)Poz drawiamy:)

    Odpowiedz

  • Małgorzata 1 kwietnia 2016 o 13:32

    w 100% polecamy restaurację!! obsługa super, jedzenie pyszne. Mieliśmy w czerwcu 2013 swoje wesele i nikt z wesela nie wyszedł głodny:D Polecamy gorąco. Dziękujemy i pozdrawiamy!:)M ałgorzata i Przemysław

    Odpowiedz

  • wera 1 kwietnia 2016 o 13:31

    moja ciocia niedawno miala wesele w restalracj gosciniec fajna i mila opsluga pyszne jedzenie bardzo mily szef kuchni

    polecam i pozdrawiam

    Odpowiedz

  • Iza i Marcin 1 kwietnia 2016 o 13:31

    Gorąco polecamy restaurację Gośniec. To idealne miejsce na zorganizowanie imprezy okolicznościowe j. Jedzenie pyszne, obsługa na najwyższym poziomie!
    Pozdrawiamy wszystkich pracowników tego lokalu! 😀

    Odpowiedz

  • Agnieszka i Paweł 1 kwietnia 2016 o 13:30

    Dnia 16.08.2014 mieliśmy swoje wesele właśnie w Gościńcu i chcielibyśmy z całego serca polecić salę złotą,każdej młodej parze!!!Wystrój przepiękny, wszystko dopięte na ostatni guzik. Przepyszne jedzenie, którego nie sposób było zjeść( wesele+poprawin y i jeszcze zostało!!)Wspan iała, profesjonalna obsługa, zaczynając od managera, który otwarty był na każdą prośbę, po przez Panie kelnerki i kucharzy, którzy byli niezwykle mili. Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście również. Lokal godny polecenia. Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy całą załogę Gościńca- sprawiliście, że ten wyjątkowy dzień był jeszcze piękniejszy 🙂 !!!

    Odpowiedz

  • Natalia i Cezary 1 kwietnia 2016 o 13:29

    Dziękujemy za przepiękne wesele które odbyło się w dniu 20.09.2014 roku. Było cudownie :)) Polecamy wszystkim!!!!!! !Pełen profesjonalizm, wszystko było dopięte na ostatni guzik, obsługa naprawdę przemiła i uwijała się jak tylko mogła, jedzenie przepyszne i w takiej ilości że po poprawinach jeszcze zostało!!!! Nikt z wesela nie wyszedł głodny 😉 Świetna współpraca w czasie zabawy weselnej:) Szef przesympatyczny , otwarty na każdą propozycję i sugestię zarówno jeśli chodzi o menu jak i dekorację sali oraz wymyślny tort:)))) Wszystko odbyło się zgodnie z planem 🙂 Goście nie mogli wyjść z podziwu i byli pod ogromnym wrażeniem!!! My również!!!
    Bardzo dziękujemy i wszystkim gorąco polecamy !!!!!!!!!!!!!!! !! To był najcudowniejszy dzień w naszym życiu, nie mogło być lepiej również dzięki Wam!!!!!!!!!! Pozdrawiamy!!!!

    Odpowiedz

  • karolina&bartosz 1 kwietnia 2016 o 13:29

    Niedawno wyprawialiśmy tam wesele.Piękny wystrój i dekoracja sali.Jedzenie,k tóre swoją estetyką i smakiem sprawiło niesamowite wrażenie na gościach.Person el przemiły,pomocn y i zorganizowany.I dealne miejsce na imprezy.CHWALIM Y I POLECAMY WSZYSTKIM 🙂

    Odpowiedz

  • Monika 1 kwietnia 2016 o 13:28

    Polecam wszystkim gorąco noclegi w hotelu „Gościniec” we Włocławku. Zostałam miłe zaskoczona.Poko je czyste,przytuln ie urządzone za bardzo przystępną cenę.Przemiła obsługa i pyszne śniadanie.Dzięk uje.

    Odpowiedz

  • STUDNIÓWKOWka IV LO 1 kwietnia 2016 o 13:28

    W dniu 24.01.2015 Gościniec obsługiwał naszą studniówkę w formie cateringu. Było dużo obaw i wątpliwości- jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Wszystko dopięte na ostatni guzik z największą starannością. Jedzenie przepyszne, podane bardzo estetycznie. Obsługa dwoiła się i troiła, wszystko podane na czas, współpraca z organizatorami na najwyższym poziomie. Zadowoleni uczniowie, Dyrekcja i Nauczyciele. W imieniu Rodziców składam wyrazy ogromnego uznania i podziękowania dla Właścicieli i Współpracownikó w za włożony wkład, troskę i zaangażowanie. Z czystym sumieniem polecam tę firmę ponieważ nie ma dla nich sytuacji bez wyjścia. Życzę wielu sukcesów i wielu zadowolonych klientów…..z całą pewnością do zobaczenia przy najbliższej okazji!!!

    Odpowiedz

  • krysia i Tomek 1 kwietnia 2016 o 13:27

    Organizowaliśmy swoje wesele ,goście zjechali sie z różnych stron Polski ,wszyscy zachwyceni ,obsługa super wszyscy przemili ,jedzenie przeeeepyszne ,bardzo miło wspominamy całą obsługę i bardzo sympatyczny Szef,ze wszystkim się idzie dogadać ,wsystko załatwić .
    Na pewno tam wrócimy 16.08 .2014

    Odpowiedz

  • Monika i Piotr 1 kwietnia 2016 o 13:27

    Dziękujemy za organizację wspaniałego wesela. Jesteśmy zachwycenie obsługą, salą i pysznym jedzeniem (Nasi goście również) Serdecznie polecamy
    Monika i Piotr! 🙂 😆

    Odpowiedz

  • Joanna 1 kwietnia 2016 o 13:26

    27-06-2015r Odbyło się w Gościńcu wesele mojej córki jestem zachwycona.Jedz enie pyszne obsługa przemiła i bardzo sprawna .Właściciel lokalu bardzo miły i we wszystkim pomocny spełnił nasze wszelkie oczekiwania. Dziękujemy panu bardzo i wszystkim polecamy ten lokal. Goście byli zachwyceni a chyba to najważniejsze

    Odpowiedz

  • Artur i Kasia 1 kwietnia 2016 o 13:26

    Gorąco polecamy lokal na wesele. Super obsługa, jedzenia do oporu i przede wszystkim bardzo smaczne. Właściciel lokalu jest tak ugodową osobą, że wszystko idzie z nim załatwić 😀 Nie zmienilibyśmy nic, wszystko było na tip top. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy Artur i Kasia.

    Odpowiedz

  • Marta i Rafał 1 kwietnia 2016 o 13:25

    W dniu 12.09.2015 odbyło się nasze przyjęcie weselne, także postanowiliśmy podzielić się naszymi odczuciami z tego dnia. Cała obsługa była perfekcyjna!! Kelnerki bardzo sympatyczne oraz w 100% wykonywały odpowiednio swoją prace 🙂 Wystrój sali był dla nas olśniewający. Przepiękne dekoracje oraz ślicznie ustrojone stoły. Jak najbardziej polecamy RESTAURACJĘ GOŚCINIEC bo dzięki niej, nasze wesele było niezapomniane dla nas i dla naszych gości!!

    Odpowiedz

  • Milena & Michał 1 kwietnia 2016 o 13:24

    Jeśli impreza to tylko w Gościńcu.! 🙂
    Sala, jedzenie, obsługa na medal 🙂

    Odpowiedz

  • Magdalena 29 września 2015 o 10:03

    Polecamy Gościniec na wesele.Miły właściciel, Jedzenie przepyszne i duużo(gratuluje my takiego dobrego kucharza 🙂 nikt nie wyszedł głodny, jesteśmi zachwyceni, goście również.Pozdrawiamy Magda i Radek 26.09.2015

    Odpowiedz

  • Sabina i Marcin 10 czerwca 2014 o 20:20

    Gorąco polecamy lokal Gosciniec, który okazał się strzałem w 10:-) salę znaleźliśmy przez internet i zobaczyliśmy ją na ,,żywo” dopiero na dwa tygodnie przed weselem. Na szczęście wszystko było na medal. Jedzenie, przepyszne, duuuzzzoo, świeżutkie. Obsługa na najwyższym poziomie i ekspresowa. Właściciel bardzo miły i pomocny człowiek. Wystrój sali bajkowy (zdecydowaliśmy się na okrągłe stoły). Sala dobrze oświetlona, więc film i zdjęcia wyszły przepiękne. Wesele odbyło się w czerwcu 2014r.

    Odpowiedz

Zostaw opinie

CAPCHA *