Menu Weselne GOŚCINIEC 2020

I Danie Gorące: (50%) 1. Rosół z makaronem jajecznym (100%)
  1. De Volaille (100%)
  2. Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi
  3. Polędwiczki wp.w sosie kurkowym podane z kluską półfrancuską
  4. Zraz wp. w sosie
  5. Panierowany udziec z kurczaka
  6. Kotlet z farszem pieczarkowym
  7. Udko kacze z sosem żurawinowym
  8. Sandacz w sosie winno-porowym `
Dodatki:
  1. Ziemniaki z wody
  2. Frytki
  3. 3 sałatki (sałatka warzywna w szynce, sałatka grecka, sałatka gyros)
  4. Bukiet surówek
  5. Buraczki zasmażane
  6. Pieczywo
Zimne Zakąski: (50%)
  1. Śledź w oleju
  2. Tatar wołowy
  3. Pieczeń na musie chrzanowym
  4. Galaretki drobiowe
  5. Ryba w warzywach w zalewie słodko-kwaśnej
  6. Rolada szpinakowo-łososiowa w cieście biszkoptowym
II Danie Gorące: (50%)
  1. Eskalopki drobiowe faszerowane szpinakiem w sosie serowo-śmietanowym
  2. Kotlet wieprzowy z nutą fantazji podany z ziemniakami puree
Deser:
  1. Tort
  2. Ciasto
  3. Pucharek lodów z sosem malinowym

III Danie Gorące  (50%)

  1. Flaczki / Barszcz czerwony z pasztecikiem – 1 do wyboru
  2. Golonka na podkładzie ze smażonej kapusty
  3. Żeberka w sosie BBQ
  4. Faworki drobiowe w zlocistej panierce
5:00 – Żur Kujawski z kiełbasą  (100%) Dodatki:
  • Owoce
  • Napoje
  • Udziec z dodatkami
Stawka: 230 ,00/osoba Alkohol we własnym zakresie.   Za dodatkową opłatą:
  • Stół wiejski duży – 2200 zł
  • Stół wiejski mały - 1700 zł
  • Fontanna czekoladowa z dodatkami - 600 zł
Rezerwacja:  608 057 748 , 600 955 643 Ustalanie menu: 608 057 748

postheadericon Menu

postheadericon Kontakt

rezerwacja imprez:

  • 600 955 643

ustalanie menu:

  • 608 057 748