Menu Weselne GOŚCINIEC

2017

I Danie Gorące: (40%)

1. Rosół z makaronem jajecznym (100%)

2. De Volaille (100%)

3. Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi

4. Polędwiczki wp.w sosie kurkowym podane z kluską półfrancuską

5. Zraz wp. w sosie

6. Duet wieprzowo-drobiowy na czerwonym ryżu

7. Panierowany udziec z kurczaka

8. Eskalopki drobiowe faszerowane szpinakiem w sosie serowo-śmietanowym

9. Udko kacze z sosem żurawinowym

10. Łosoś w sosie cytrynowym

Dodatki:

1. Ziemniaki z wody

2. Frytki

3. 3 sałatki (sałatka warzywna w szynce, sałatka grecka, sałatka gyros)

4. Bukiet surówek

5. Buraczki zasmażane

6. Pieczywo

Zimne Zakąski: (50%)

1. Śledź w oleju

2. Tatar wołowy

3. Pieczeń na musie chrzanowym

4. Galaretki drobiowe

5. Ryba w warzywach w zalewie słodko-kwaśnej

6. Rolada szpinakowo-łososiowa w cieście biszkoptowym

II Danie Gorące: (50%)

1. Rolada drobiowa z lanymi kluskami ze szpinakiem

2. Kotleciki a’la pizza z zapiekanymi ziemniakami

Deser:

1. Tort

2. Ciasto

3. Pucharek lodów z sosem malinowym

III Danie Gorące (50%)

1. Flaczki / Barszcz czerwony z pasztecikiem – 1 do wyboru

2. Golonka na podkładzie ze smażonej kapusty

3. Żeberka w sosie BBQ

4. Kotlet słoneczny ryż z warzywami

5:00 – Żur Kujawski z kiełbasą (100%)

Dodatki:

  • Owoce

  • Napoje

  • Pieczone prosię z dodatkami

Stawka: 209,00/osoba

Alkohol we własnym zakresie.

Za dodatkową opłatą:

  • Stół wiejski duży – 2000 zł

  • Stół wiejski mały – 1500 zł

  • Fontanna czekoladowa z dodatkami – 500 zł

Rezerwacja: 602 215 783

Ustalanie menu: 608 057 748

postheadericon Menu

postheadericon Kontakt

rezerwacja imprez:

  • 602 215 783

ustalanie menu:

  • 608 057 748