I Danie Gorące: (50%) 1. Rosół z makaronem jajecznym (100%)
  1. Polędwiczki wp.w sosie kurkowym podane z kluską półfrancuską
  2. De Volaille (100%)
  3. Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi
  4. Kotlet z farszem pieczarkowym
  5. Udko faszerowane
  6. Sandacz w sosie winno-porowym
  Dodatki:
  1. Ziemniaki z wody
  2. Frytki
  3. 2 sałatki (sałatka grecka, sałatka nicejska)
  4. Bukiet surówek
  5. Buraczki zasmażane
  6. Pieczywo
  Zimne Zakąski: (50%)
  1. Śledź w oleju
  2. Tatar wołowy
  3. Pieczeń na musie chrzanowym
  4. Galaretki drobiowe
  5. Ryba w warzywach w zalewie słodko-kwaśnej
  6. Rolada szpinakowo-łososiowa w cieście biszkoptowym
  II Danie Gorące: (50%)
  1. Eskalopki drobiowe faszerowane szpinakiem w sosie serowo-śmietanowym
  2. Kotlet wieprzowy z nutą fantazji podany z ziemniakami puree
  Deser:
  1. Tort
  2. Ciasto
  3. Pucharek lodów z sosem malinowym

 

III Danie Gorące  (50%)

  1. Flaczki / Barszcz czerwony z pasztecikiem – 1 do wyboru
  2. Golonka na podkładzie ze smażonej kapusty
  3. Żeberka w sosie BBQ
  4. Faworki drobiowe w zlocistej panierce
  5:00 – Żur Kujawski z kiełbasą  (100%)   Stawka: 185,00/osoba Alkohol we własnym zakresie.   Za dodatkową opłatą
  • Stół wiejski duży – 2000 zł
  • Stół wiejski mały – 1500 zł
  • Owoce – 8,00 zł/osoba
  • Napoje – 20,00 zł/osoba (15,00 zł/osoba bez poprawin)
  • Udziec z dodatkami – 800,00 zł
  • Fontanna czekoladowa – 500,00 zł
  Rezerwacja:  602 215 783   Ustalanie menu: 608 057 748