I Danie Gorące: (50%)

1. Rosół z makaronem jajecznym (100%)

2. Polędwiczki wp.w sosie kurkowym podane z kluską półfrancuską

3. De Volaille (100%)

4. Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi

5. Duet wieprzowo-drobiowy na czerwonym ryżu

6. Eskalopki drobiowe faszerowane szpinakiem w sosie serowo-śmietanowym

7. Łosoś w sosie cytrynowym

Dodatki:

1. Ziemniaki z wody

2. Frytki

3. 3 sałatki (sałatka warzywna w szynce, sałatka grecka, sałatka gyros)

4. Bukiet surówek

5. Buraczki zasmażane

6. Pieczywo

Zimne Zakąski: (50%)

1. Śledź w oleju

2. Tatar wołowy

3. Pieczeń na musie chrzanowym

4. Galaretki drobiowe

5. Ryba w warzywach w zalewie słodko-kwaśnej

6. Rolada szpinakowo-łososiowa w cieście biszkoptowym

II Danie Gorące: (50%)

 

1. Rolada drobiowa z lanymi kluskami ze szpinakiem

2. Kotleciki a’la pizza z zapiekanymi ziemniakami

Deser:

 

1. Tort

2. Ciasto

3. Pucharek lodów z sosem malinowym

III Danie Gorące (50%)

1. Flaczki / Barszcz czerwony z pasztecikiem – 1 do wyboru

2. Golonka na podkładzie ze smażonej kapusty

3. Żeberka w sosie BBQ

4. Kotlet słoneczny ryż z warzywami

5:00 – Żur Kujawski z kiełbasą (100%)

Stawka: 179,00/osoba

 

Alkohol we własnym zakresie.

Za dodatkową opłatą

 

  • Stół wiejski duży – 2000 zł
  • Stół wiejski mały – 1500 zł
  • Owoce – 8,00 zł/osoba
  • Napoje – 20,00 zł/osoba (15,00 zł/osoba bez poprawin)
  • Pieczone prosię z dodatkami – 800,00 zł
  • Fontanna czekoladowa – 500,00 zł

Rezerwacja: 602 215 783

Ustalanie menu: 608 057 748