Menu Komunia 2018 ”GOŚCINIEC”

I Danie Gorące: (50%) 1. Rosół z makaronem jajecznym  (100%)
  1. De Volaille (100%)
  2. Udko faszerowane
  3. Eskalopki drobiowe faszerowane szpinakiem w sosie serowo-śmietanowym podane z makaronem penne
  4. Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi (100%)
    Dodatki:
  1. Ziemniaki z wody
  2. Frytki
  3. 2 sałatki (sałatka królewska, sałatka kurczak-boczek)
  4. Bukiet surówek
  5. Buraczki zasmażane
  6. Pieczywo
  Zimne Zakąski: (50%)
  1. Ryba w warzywach w zalewie słodko-kwaśnej
  2. Faszerowana pierś z indyka podana na sosie tatarskim
  3. Galaretki drobiowe
  4. Schab w galarecie
  Deser:
  1. Tort
  2. Lody z owocami i sosem owocowym
  II Danie Gorące: (50%)
  1. Barszcz czerwony z pasztecikiem (100%)
  2. Kotlet mielony z pieczarkami podany z ziemniakami puree
  3. Golonka na podkładzie ze smażonej kapusty
  4. Faworki drobiowe w złocistej panierce podane z talarkami ziemniaczanymi
  Ciasto i owoce

Kawa, herbata

Napoje (napoje gazowane i niegazowane) + woda mineralna z cytryną

Stawka: 150,00/osoba

Alkohol we własnym zakresie.   Rezerwacja: 602 215 783

Ustalanie menu: 608 057 748