Menu Komunia 2017 ”GOŚCINIEC”

I Danie Gorące: (50%)

1. Rosół z makaronem jajecznym (100%)

2. De Volaille (100%)

3. Duet wieprzowo-drobiowy na czerwonym ryżu

4. Eskalopki drobiowe faszerowane szpinakiem w sosie serowo-śmietanowym

5. Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi (100%)

Dodatki:

 

1. Ziemniaki z wody

2. Frytki

3. 2 sałatki (sałatka warzywna w szynce, sałatka gyros)

4. Bukiet surówek

5. Buraczki zasmażane

6. Pieczywo

Zimne Zakąski: (50%)

 

1. Ryba w warzywach w zalewie słodko-kwaśnej

2. Faszerowana pierś z indyka podana na sosie tatarskim

3. Galaretki drobiowe

4. Schab ze śliwką

Deser:

 

1. Tort

2. Lody z owocami i sosem malinowym

II Danie Gorące: (50%)

 

1. Barszcz czerwony z pasztecikiem (100%)

2. Kotleciki a’la pizza z zapiekanymi ziemniaczkami

3. Golonka na podkładzie ze smażonej kapusty

4. Rolada drobiowa z lanymi kluskami ze szpinakiem

Ciasto i owoce

Kawa, herbata

Napoje 1l. / osobę (napoje gazowane i niegazowane) + woda mineralna z cytryną

Stawka: 140,00/osoba

Alkohol we własnym zakresie.

Rezerwacja: 602 215 783

Ustalanie menu: 608 057 748