1. Danie gorące:
1.Krem grzybowy 2.Polędwiczki wp. w sosie kurkowym z kluską półfrancuską 100% 3.De Volaille podane z frytkami 80% 4.Udko kacze z sosem żurawinowym 50% 5.Zraz wp. ziemniaki z wody 50% -Bukiet surówek  
  1. Danie gorące:
1.Eskalopki drobiowe faszerowane szpinakiem w sosie serowo-śmietanowym podane na makaronie penne 50% 2.Karkówka w sosie pieczeniowym z kluskami śląskimi 50% 3.Łosoś w sosie cytrynowym podany z pieczonymi ziemniakami w ziołach 50% -Marchewka mini karmelizowana -Buraczki zasmażane  
  • Danie gorące:
1.Żur Kujawski z białą kiełbasą  
  1. Zimne zakąski podane na stoły:
1.Tatar 100% 2.Gorące bułki 3.Masło  
  1. Szwedzki stół:
1.Schab z musem chrzanowym 2.Muszle makaronowe z farszem 3.Rolada szpinakowo-łososiowa w cieście biszkoptowym  
  1. Słodki stół:
1.Ciasto-4 rodzaje   Kawa, Herbata Woda z cytryną i miętą, Napoje gazowane- coca cola, sprite, Soki- pomarańcz, jabłko   Stawka: 155,00/osoba Alkohol we własnym zakresie   Rezerwacja: 602 215 783,  Ustalanie menu: 608 057 748  

postheadericon Menu

postheadericon Kontakt

rezerwacja imprez:

  • 602 215 783, 608 057 748

ustalanie menu:

  • 608 057 748